Co dělá luxusní Montale parfémy výjimečnými?

Pierre Montale

Nadšený Pierre Montale přináší pro větší smyslnost a originalitu do svých parfémů růže z Francie, Bulharska, Turecka, Indie, nebo Saúdské Arábie. Jejich jemné, ale zároveň rozpoznatelné vůně evokují vůni orientálních zahrad.

Vanilla byla jedním z prvních vůní této značky. Intimní a smyslná, nezbytná pro další vývoj orientálních parfémů. Parfémy Montale mají kolem vanilkového bourbonu více než 10 vůní: nejkrásnější vanilka na světě pochází z Madagaskaru. Dále pak oranžové květiny a jasmín, které mají v kombinaci velmi příjemnou vůni. Všechny tyto květiny jsou extrahovány v Grasse, symbolickém městě parfémů. V luxusních parfémech můžete cítit také pižmo, jantar, pačuli, citrus, jahody, liči, ostružiny, nebo maliny, které jsou dalšími klíčovými ingrediencemi Montale parfémů. Ovoce přináší přírodní cukr, kyselost, svěžest a pomáhá tak vytvářet smyslné a sexy parfémy jak pro muže, tak i ženy.


Co je oud?

Oud je voňavá asijská mast běžně používaná v oblasti Perského zálivu a Saúdské Arábie. Tato vůně je extrahována z oudového stromu. Během několika let se tajný proces tisíciletí držel dál od světa, ale Pierre Montale, který byl pod vlivem svých nekonečných kombinačních vlastností se stal prvním vývozcem oudu na západ a zkomponoval více než sto nadčasových vůní.

Oud je produkován, když je strom Aquilaria / Agar infikován parazitem/houbou. Strom přirozeně vylučuje obranu proti tomuto parazitu a tento mechanismus vytváří velmi tmavou a aromatickou pryskyřici. Tato pryskyřice se sbírá ručně a musí být chráněná před světlem ve sklepech několik let. Po destilačním procesu je zde oud, který se vyskytuje ve většině dámských, pánských, ale především i unisex luxusních parfémech, tedy vůně se svěžími a kořeněnými tóny, které působí příjemně na mužské i ženské smysly. Tyto značkové parfémy lépe vyniknou v chladnějším ročním období a při různých společenských příležitostech, ale podle nálady je však můžete nosit i přes den.


parfémy Montale

Luxusní parfémy a hliníkový obal


Exkluzivní parfémy Montale obsahují vysokou koncentraci vzácných přírodních surovin, proto mají intenzivní dlouhotrvající vůni, kterou pomáhá chránit neprůhledný flakon.

Hliníkový flakon byl vytvořen speciálně k ochraně a uchování cenných esencí a přispívá k jejich vývoji. Ztělesňuje tak kombinaci luxusní modernosti a zachování tradice.

Comments ()

Produkt byl přidán do seznamu přání

Tento web používá cookies

Cookies používáme k personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze našeho provozu. Sdílíme také informace o vašem používání našich stránek s našimi sociálními partnery, reklamními a analytickými partnery, kteří je mohou kombinovat s dalšími informacemi, které jste jim poskytli nebo které shromáždili z vašeho využívání jejich služeb.